زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
برگ اسفناج تازه و کوچک: 100 گرم
ذرت درسته و کوچک: یک عدد
قارچ خرد شده: نصف پیمانه
عدس: یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• ذرت را به صورت درسته درون آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس آن را زیر آب سرد قرار دهید.
• با استفاده از چاقو و تخته برش، دانههای ذرت را جدا کنید.
• همزمان با این کار، عدس را به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که خوب بپزد، بجوشانید، سپس درون آبکش، زیر آب سرد قرار دهید.
• برای چاشنی سالاد، روغن زیتون را با سرکه بالزامیک و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
• اسفناج، قارچ خرد شده، عدس و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید.
• چاشنی تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.